Föreläsningen som hjälpte mig otroligt mycket

God förmiddag, god förmiddag. Jag önskar er alla välkomna till ett nytt inlägg här på bloggen. Idag hade jag tänkt berätta för er om en föreläsning som jag var på för ett tag sedan, det var en extremt duktig föreläsare i Uppsala som höll i den. Han driver företaget WillUt, ni kan få mer information här om ni önskar det.

Om ni läst min blogg under en längre tid kan ni vara medvetna om det jag nu kommer berätta, jag var för några år sedan med om en bilolycka som förlamade mig från höften och nedåt. Sedan dess har jag haft det svårt med det mesta i livet, det är som man behöver lära sig allt på nytt. Livet ser helt annorlunda ut för mig idag, jag mår i många fall dåligt eftersom jag inte längre känner samma frihet som jag tidigare gjort. När jag såg att den här föreläsningen skulle äga rum kände jag ett måste om att gå, jag har hört mycket bra om den och trodde att den verkligen kunde hjälpa mig framåt i livet. Med tanke på att denna föreläsare i Uppsala själv har mött många motgångar i livet, som han berättar om under föreläsningen. När jag satt och lyssnade på föreläsningen kände jag mig riktigt träffad, inte på ett dåligt sätt utan jag kände att jag kunde relatera otroligt mycket. Jag kunde ta till mig hur jag skulle omvandla mina motgångar till styrka, så att jag kunde komma tillbaka i samma livsspår som jag tidigare varit i. Denna föreläsare i Uppsala visste precis hur han skulle göra för att fånga sin publik, jag blev riktigt tagen och kunde efter föreläsningen börja jobba på mig själv. Idag mår jag inte alls lika dåligt över olyckan och min förlamning, jag vet hur jag ska hantera den för att min vardag ska bli enklare.