Sonja Spangenberg terapi AB

Hej åter igen, allesammans, och varmt välkomna tillbaka hit! Jag hoppas verkligen att alla mina läsare har haft en riktigt trevlig vecka så här långt och att ni kanske även till och med har någonting roligt planerat inför den kommande helgen. Det har nämligen jag, men det är nog ingenting som jag kommer att gå in på så himla mycket mer på i just det här inlägget. Just nu så tänkte jag faktiskt skriva lite om det här med att gå på samtalsterapi hos en samtalsterapeut samt även då parterapi i Stockholm, exempelvis Vasastaden eller på Kungsholmen eller Norrmalm med omnejd, då det verkligen är någonting som har varit så otroligt efterfrågat bland många av er som läser min blogg och vet att jag själv har gått på samtalsterapi här i Stockholm där jag befinner mig.

Jag vill ju givetvis vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er, men saken var nog mest den att jag faktisk inte visste att det var så pass många av er som ville ha en rekommendation på samtalsterapeut. Det här är ju egentligen någonting som jag verkligen tycker är superviktigt att man ska kunna prata om och därför så tycker jag att det är hur bra som helst att ni har uttryckt ert intresse och behov för detta just för mig, för jag anser att jag har en riktigt bra rekommendation som jag tror att ni kommer att kunna dra stor nytta av ifall ni bara vill. Den samtalsterapeut som jag själv har fått så oerhört mycket hjälp från och som jag därför även skulle vilja ta och dela med mig av till er här idag heter inget annat än Sonja Spangenberg terapi AB. Jag kan även passa på att ta och lägga in en länk här någonstans så att ni kan klicka er in på Sonja Spangenberg terapi ABs egna sida där ni delvis kan finna mer kontaktuppgift, men även annan bra information som kan vara bra att ha.